Chestionar european despre educație și carieră

trendence-banner_Romania

Stimaţi studenți,

Vă invităm să participaţi la unul dintre cele mai cuprinzătoare studii europeane despre educație și carieră.

 În fiecare an, aproximativ 950 universități din Europa primesc informații valoroase despre gradul de satisfacție al studenților lor prin intermediul trendence Graduate Barometer. În acelaşi timp, în jur de 280.000 de studenți contribuie la modelarea mediului educațional și a celui legat de dezvoltarea carierei prin obiectivele și motivațiile pe care le împărtășesc în cadrul acestui studiu.

Doriți să contribuiți şi dumneavoastră la studiu? Angajatorii și universitatea vor fi informați cu privire la dorințele dumneavoastră! Răspundeți  întrebărilor studiului folosind link-ul următor

www.trendence-gradbarometer.eu

și aveți şansa de a câștiga prin tragere la sorţi aleatoiu:

  • unul din cele 5 vouchere x 500 euro (aprox. 2.250 RON)*
  • unul din cele 10 vouchere x 200 euro (aprox. 900 RON)*

*Puteți utiliza voucherele BestChoice Europe în peste 70 de magazine online. Creditul voucherului poate fi divizat în mai multe magazine online și pot fi folosite combinat mai multe vouchere.

La finalul completării chestionarului puteți descărca gratuit rezultatele ediției anterioare, un raport care conține informații utile cu privire la studii și dezvoltarea carierei. Răspunsurile sunt anonimizate și datele dumneavoastră sunt protejate conform legilor în vigoare.

Your future has a voice!