Scoala altfel la FSE (I)

Elevii de la Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu”, Bihor au făcut astăzi o vizită la Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea, in cadrul Saptamanii Scoala Altfel. Cu această ocazie au descoperit oferta educațională a Facultății de Științe Economice, dar și ce înseamnă să fii economist. În sensul larg, economistul este expertul care se ocupă cu studierea și analiza fenomenelor și proceselor economice. La nivelul postului ocupat în organigrama unei întreprinderi, sarcinile unui economist sunt diverse și pot fi: de înregistrări și analize contabile, evaluări financiare, elaborare de strategii de dezvoltare a afacerii, concepere, lansare și promovare de produse, derulare de afaceri cu parteneri interni și externi, formare de pachete turistice, administrare de mici afaceri, hoteluri, restaurante etc.
Elevii Liceului Teoretic “Onisifor Ghibu” Oradea s-au dovedit curioși, deschiși și disciplinați sub coordonarea profesorilor coordonatori: Lilla-Adel Sandor, Mihai Vesa, Luminița Feșnic și Florina Dănilă.
Din partea FSE au fost: prof.univ.dr. Ban Olimpia, conf.univ.dr. Ioana Claudia Horea, cercet. dr. Tomina Saveanu și studenta in anul I Denisa Nicoleta.