Concursuri internaționale

Imaginează-ți noi soluții de mobilitate pentru dezvoltarea și bunăstarea orașului

Acest concurs constă în imaginarea unui serviciu, unei aplicații, unui nou mijloc de transport sau a unei noi forme de călătorie. O singură regulă : să fie o soluție de mobilitate durabilă.
Premii : Cele 3 echipe finaliste își vor prezenta proiectul în fața experților, profesioniștilor și a jurnaliștilor în timpul Provocării Michelin Bibendum în Chengdu, China.Este o oportunitate unică pentru a fi observant și pentru a crea o rețea internatională de profesioniști !

Să ținem legătura ! Apreciază pagina noastră de Facebook   Like https://www.facebook.com/Studyka on Facebook

Mult succes !

 

Alege între cele 3 tematici de mai jos pe cea care te inspiră cel mai mult și imaginează-ți o nouă soluție pentru o lume mai ecologică și respectuoasă.
  • Economic : Cum să oferim cea mai bună energie la cel mai bun preț ? Cum să reducem consumul de energie ?
  • Social : Cum să oferim tuturor acces egal la angajare ? Cum să creăm un parteneriat între GDF SUEZ și școli ? Cum să promovăm diversitatea ?
  • De mediu : Cum să producem energie respectând mediul înconjurător ? Cum să oferim un rol cetățenilor, afacerilor şi oraşelor astfel încât să reducem impactul asupra mediului ?
De câștigat : Cele 5 echipe finaliste își vor prezenta proiectele în fața Managementului Superior al GDF SUEZ.De asemenea, multe premii de câștigat : Excursii 3000€, week-ends 1000€ iPad-uri, GoPro Hero3, vouchere cadou…

Să ținem legătura ! Apreciază pagina noastră de Facebook Like https://www.facebook.com/Studyka on Facebook

Mult succes !