Acces baza de date Business Insights: Global

Acces baza de date Business Insights: Global

Gale Business Insights: Global ofera cel mai convenabil si comprehensiv mod pentru a gasi studii de caz, articole, date si informatii statistice detaliate asociate cu cercetarea aprofundata.

Globalizarea este cea mai mare oportunitate si cea mai mare provocare pentru viitorul afacerilor. Deoarece studentii si cercetatorii se confrunta cu o piata noua, au nevoie de un reper. Putem sa-l oferim, cu acces la studii de caz relevante si oportune, studii de afaceri, seturi de date solide si instrumente pentru a le analiza

Gale Business Insights: Global este prima resursa online de acest gen, conceputa pentru a raspunde nevoilor unei generatii la nivel mondial printr-o noua studenti si cercetatori un avantaj competitiv adevarat pe piata internationala.

Beneficii pentru Facultati:

  • Indruma studentii pentru a putea cerceta, analiza, interpreta si a întelege teme internationale de afaceri – furnizarea de date pentru a ajuta la întelegerea fenomenelor economice si capacitatea de a interpreta date dintr-o perspectiva internationala.
  • Permite cadrelor didactice sa predea mai bine temele globale, prin organizarea continutului pe tari, seturi de date si subiecte si prin extinderea cazurilor si a datelor din mediul de cercetare în cadrul mediului de învatare.
  • Permite bibliotecarilor sa satisfaca nevoile profesorilor si studentilor cautand date greu de gasit care sprijina valoarea perena a bibliotecii din institutiile academice.

Pentru mai multe informatii despre aceasta baza de date click aici.

Pentrua beneficia de acest acces gratuit care este disponibil pana in 18 februarie 2012, va rugam sa va inregistrati pe urmatorul link:    http://www.galeuk.com/trials/gbiopen/