Invitaţie Ziua Economistului şi Ziua Profesorului Economist 2011

Invitaţie Ziua Economistului şi Ziua Profesorului Economist 2011

Invitaţie

la Sesiunea de comunicări ştiinţifice a doctoranzilor în Economie cu tema:

„România şi provocările crizei economice.Răspunsul tinerilor economişti”, ediția a II-a,
organizată cu ocazia „Zilei Economistului”
şi „Zilei Profesorului Economist”,
23 Noiembrie 2011

Asociaţia Generală a Economiştilor din Româniafiliala Bihor în parteneriat cu Departamentul de Economie și Şcoala doctorală de Știinţe Sociale – domeniul Economie, Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea, au deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Sesiunea de comunicări ştiinţifice a doctoranzilor în Economie cu tema „România şi provocările crizei economice. Răspunsul tinerilor economişti”, ediția a II-a.

Conferinţa se va desfăşura în data de 23 noiembrie 2011, cu începere de la orele 16:00, în Amfiteatrul Victor Jinga”, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea şi face parte din manifestările organizate cu ocazia „Zilei economistului” şi „Zilei Profesorului Economist” sărbătorite în fiecare an la data de 23 noiembrie.

Alături de cadre didactice şi doctoranzi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice sunt aşteptaţi toţi economiştii – membri sau care doresc să devină membri ai Asociaţiei Generale a Economiştilor din România – filiala Bihor.

Mulţumindu-vă anticipat pentru prezenţa Dumneavoastră, care va onora acest eveniment al comunităţii economiştilor şi profesorilor economişti bihoreni, vă asigurăm de înalta noastră consideraţie şi vă urăm un călduros „La mulţi ani” cu deosebite satisfacții profesionale!

Prof. univ. dr. Anca DODESCU

Preşedinte Consiliul Director,
AGER – filiala Bihor

 

Prof. univ. dr. Alina Bădulescu

Decan Facultatea de Ştiinţe Economice,
Coordonator,
Şcoala doctorală de Știinţe Sociale – domeniul Economie,
Universitatea din Oradea


Pentru detalii cu privire la ProgramulZilei economistului” şi Zilei Profesorului Economist, 23 noiembrie 2011, Oradea, vă invităm să consultaţi site-ul: http://agerbihor.ro.
Informaţii suplimentare la d-na Lavinia CHIRILĂ, secretar AGER, filiala Bihor, e-mail: lcipleu@agerbihor.ro, tel. 0259/408247, fax: 0259/408409.

Descărcaţi invitaţia în PDF