Bursele COSMOTE 2011

Bursele COSMOTE 2011

Urmare a Adresei nr. 11751/14 septembrie 2011 vă informăm că Bursele Cosmote se adresează absolvenţilor clasei a XII a din anii 2010 şi 2011, care au fost admişi într-o instituţie de învăţământ de stat din România, în 2011, categoria „cu plată” sau „fără plată”, la zi indiferent de profil. Informaţii suplimentare se pot accesa la adresa:  http://www.burselecosmote.ro

Despre Bursele COSMOTE

COSMOTE România se implică în formarea tinerei generaţii, în susţinerea educatiei şi a performanţei . Astfel, în 2010, compania a lansat programul Bursele COSMOTE, prin care oferă 5 burse tinerilor ambiţioşi, talentaţi, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite.

Acest program de responsabilitate socială organizat sub forma unui concurs se adresează tinerilor absolvenţi ai clasei a XIIa din anii 2010 şi 2011, care au fost admişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, categoria “fără plată” sau “cu plată”, la zi, indiferent de profil. Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui dosar de înscriere; cea de-a doua etapă constă în participarea la un interviu, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 5 burse. Cuantumul unei burse este de 150 Euro/lună, timp de 9 luni pe an (octombrie – iunie), pe perioada desfăşurării studiilor universitare.

Pentru a beneficia de bursă pe tot parcursul efectuării studiilor, bursierul va trebui să îndeplinească mai multe condiţii prevăzute de regulament.