Academia de Asigurari - AdA

Academia de Asigurari – AdA

Pe această cale dorim să vă anunțăm că termenul limită de  înscriere în cadrul proiectului de specializare pentru studenți “Academia de Asigurari” este în data de 23 februarie.

Proiectul este deschis oricărui student al Universității dvs., care dorește sa își dezvolte cunoștințele despre domeniul asigurarilor, prin interacțiunea cu specialiști din asigurari.

Mecanismul de înscriere:

  1. cei interesați formează o echipa din 3 membri, isi aleg un lider si o denumire a echipei
  2. se pregatesc CV-urile (format Europass) si un eseu pe tema “Ce înseamnă pentru generatiile tinere un viitor sustenabil si cum credeți ca pot asigurările contribui la crearea lui?” de 1 pagină și se transmit pe adresa de e-mail evenimente@isf.ro
  3. vor fi selectați 30 studenți pentru a participa GRATUIT la acest program – 27 februarie
  4. cei selectați participa la  sesiuni de training (90 min fiecare) oferite online pe teme precum: subscriere, management de risc, daune etc. 1-31 martie

După parcurgerea modulelor Academiei de Asigurari, fiecare echipa va realiza un studiu de caz pe care îl va susține în fața unei comisii. În data de 3 mai vor fi alese 3 echipe castigatoare – premiile constand in laptopuri, tablete si căști fără fir pentru fiecare membru al echipelor. Mai multe detalii regasiti aici.