OPORTUNITATE STUDENȚI EVENIMENT - INTERNSHIP FIGHT CORPORATE VS STARTUPS

OPORTUNITATE STUDENȚI EVENIMENT – INTERNSHIP FIGHT CORPORATE VS STARTUPS

OPORTUNITATE STUDENȚI

EVENIMENT

INTERNSHIP FIGHT

CORPORATE VS STARTUPS

Salutare!

Ai avut tangente cu tehnologia in ultimii ani si ai vrea sa o aplici si intr-o forma practica intr-o companie cu potential de scalare international?

Acest e-mail este sansa ta de a participa la o intrunire a 10 companii ce sunt in cautarea unor persoane motivate si pasionate de a-si dezvolta unul sau mai multe dintre abilitatile : Marketing, Management, IT, Design, Sales, Customer Relations, etc.

Cu toate acestea, evenimentul pe care il vom organiza online va putea fi puntea de care ai nevoie pentru a intra in vizorul fondatorilor unor companii ce deja au un produs/serviciu matur, astfel putand fii nevoie de un nivel de cunostiinte anterioare in domeniul pe care il cauti.

Din moment ce am mentionat mai sus “domeniul pe care il cauti” , probabil vrei sa stii pe ce industrii activeaza companiile participante…

Prin urmare, daca oricare dintre industriile Automotive, Enterprise SAAS & Automation, Healthcare & Medtech, Agriculture, iti starnesc interesul, te asteptam pe data de 21 noiembrie, online la ora 18:00 pentru a te putea remarca in fata lor si pentru a adresa intrebari.

De asemenea, vom avea si un invitat special, ce pentru moment ramane o surpriza, insa pentru a-ti da un pic context asupra numelui evenimentului, invitatul va fi o corporatie ce se afla in TOP 3 in lume.

Agenda evenimentului:

Data: 21 noiembrie

Locatie : Online (Zoom), iar linkul pentru eveniment va fi transmis daca te inscrii pe acest link de participare.

Moderator Filip Parlog – Startup Alliance Officer

18:00 – 18:10 Introducere

18:10 – 18:50 4 min pitch/company (10 companii)

18:50 – 19:00 Sesiune de Q&A – Va fi desfasurata in urmatorul format: fiecare companie va avea destinata un breakout room unde studentii vor intra pentru a adresa intrebari.

Haide sa aflam impreuna cum e sa lucrezi intr-o corporatie vs un startup!

Daca rezonezi cu ceea ce am prezentat mai sus, te invitam sa ne cunoastem luni pe 21 noiembrie, online! Inregistreaza-te aici: https://forms.gle/xbHoVm3hFSNo9TdYA

si nu ezita sa ma contactezi pentru mai multe detalii pe Filip@innovx.eu

Afis – INTERNSHIP FIGHT CORPORATE VS STARTUPS