OLIMPIADA ECONOMIȘTILOR ÎN FORMARE 2022 FAZA LOCALĂ

OLIMPIADA ECONOMIȘTILOR ÎN FORMARE 2022 FAZA LOCALĂ

Dragi studenți,

Vă propunem participarea la faza locala a Olimpiadei economiștilor in formare. Participarea la olimpiada înseamnă redactarea unei lucrări științifice de maxim 10 pagini (singur sau in echipa) si prezentarea acesteia. Aveți libertatea de a aborda orice tema din sfera Științelor economice in lucrare.

Studenții interesați să participe pot solicita mai multe informații cadrelor didactice implicate în organizarea fazei locale a olimpiadei, după cum urmează:

  • Studenții specializărilor AI si AIE/AAIIIMM, IBA și REE – Lect.univ.dr. Andreea Fora email: andreea.fora@gmail.com
  • Studenții specializărilor AAE si ECTS/ AATIO, AAR și MBA – Conf.univ.dr. Mariana Sehleanu email: marietasehleanu@gmail.com
  • Studenții specializărilor CIG si FB/CAGA și FBA – Lect.univ.dr. Luminița Rus email: lrus.fse@gmail.com
  • Studenții specializărilor MN si MK/MCA și MO – Lect.univ.dr. Oana Secară email: osecara@gmail.com

Termenul limită pentru transmiterea lucrărilor de către studenții înscriși la faza locală este 5 mai 2022. Transmiterea lucrărilor se face pe adresa de email onef.fse@gmail.com. Lucrările transmise trebuie să respecte condițiile de tehnoredactare atașate. Pentru elaborarea lucrărilor (singuri sau in echipă) veți avea îndrumarea unui cadru didactic. Lucrările cele mai bune vor fi înscrise apoi la faza națională a Olimpiadei economiștilor în formare (evaluarea se face după criteriile precizate în fișa de evaluare – atașată).

Prezentarea lucrărilor de către studenți (faza locală) va avea loc în data de 9 mai 2022 (studenții de la programele de licență) și 10 mai 2022 (studenții de la programele de masterat). Programul urmează să fie anunțat ulterior.

Beneficiile pentru studenții care participă la olimpiadă sunt multiple, de la șansa de a participa si câștiga un premiu la faza națională sau puncte bonus pentru implicarea in activități extra-curriculare (conform Regulamentului FSE de acordare a burselor), până la dezvoltarea abilităților personale.

Va așteptăm cu drag la Olimpiadă!

Alte documente: