Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi 2015

Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi 2015

MMFPSPV-ANOFM

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bihor va organiza „Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi”  din judetul Bihor.

Evenimentul se va desfășura la Centrul de Afaceri ”Oradea Trade Center”, str. Nufărului nr. 28E, lângă Lotus Mall.

Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm  persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă si absolventi de orice forma de invatamant, promotia 2015 să-și găsească un loc de munca pe măsura pregătirii și calificarii lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va fi, și de această dată, una generoasă, și vom avea aproape 1.000 de locuri de muncă vacante. În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenția noastră și partenerii noștri. După reușita Burselor organizate in acest an, avem speranța că și Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolventi din 25 septembrie va fi un real succes și vom reuși, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă și flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii.

Va rugam sa aduceti la cunostinta studentilor care urmeaza cursurile Universitatii dumneavoastra aceasta informare , iar cei interesati pot afla mai multe informatii pe site-ul AJOFM BIHOR, sau la sediul agentiei nostre din Oradea, str.Transilvaniei, nr.2.

Persoana de contact: doamna Simona Ilca, consilier superior, telefon: 0359/800960, 0359/800961,0359/800962,int. 124.

DIRECTOR EXECUTIV,

Bekesi Csaba

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ BIHOR
Operator de date cu caracter personal nr. 544
Str.Transilvaniei nr.2, Oradea
Tel.: +4 0259 436 821; Fax: 0259 435 802
e-mail: ajofm@bh.anofm.ro
www.bihor.anofm.ro