Vizita Profesorilor FSE la Colegiul Tehnic din Vadu Crișului, februarie 2015

Vizita Profesorilor FSE la Colegiul Tehnic din Vadu Crișului, februarie 2015

Vineri, 20 februarie 2015, reprezentanții Facultății de Științe Economice a Universității din Oradea- conf. univ. dr. Dorin-Cristian Coita și asist. univ. drd. Lioara Mudura de la Departamentul de Management-Marketing, au vizitat Colegiul Tehnic Vadu Crișului.

În cadrul vizitei, universitarii orădeni au purtat discuții cu directorul unității, domnul prof. Lucian Reti, și cu directorul adjunct, domnul prof. Ioan Ținc, despre situația generală din învățământ, despre situația elevilor și despre managementul educațional din licee. Apoi, în sala Centrului pentru Informare și Documentare din cadrul Colegiului Tehnic Vadu Crișului, au prezentat facultatea și oferta sa academică în fața unui număr mare de elevi din clasa a XII-a, dintre care unii erau de la profilul economic. Universitarii orădeni au amintit despre activitățile comune elevi – studenți și profesori din liceu- profesori de facultate pe care facultatea le are în vedere a fi organizate în acest an și au adresat invitații de a participa la ele. De altfel, elevii din Vadu Crișului sunt implicați de mult în firmele de exercițiu și au participat cu succes la concursurile naționale de firme de exercițiu.

Unii dintre elevi au rămas după prezentare și au adresat întrebări, vrând să afle conținutul curriculei universitare, în special al disciplinelor de informatică și al limbilor străine existente în cadrul curriculei. De asemenea, elevii s-au arătat interesați de posibilitățile de studiu în cadrul Erasmus în universități din Europa.

În final, profesorul documentarist din cadrul Centrului pentru Informare și Documentare a prezentat activitățile realizate în cadrul centrului, modul în care elevii răspund ofertei și a schimbat câteva idei cu oaspeții în legătură cu îmbunătățirea activității centrului.

În prezent, un număr de 16 studenți economiști, atât de la forma de învățământ cu frecvență cât și de la învățământul la distanță, atât de la licență cât și de la master, precum și multe alte zeci de absolvenți ai Facultății de Științe Economice sunt absolvenți ai Colegiului Tehnic Vadu Crișului.

Galerie foto – Vizita Profesorilor FSE la Colegiul Tehnic din Vadu Crișului, februarie 2015