Internship-uri in Spania

Internship-uri in Spania

Spain Internship, o companie de recrutare localizată în Sevilla, Spain este interesata în a atrage studenți romani pentru poziții plătite în hoteluri aflate în Andaluzia. Compania colaborează cu diferite hoteluri în Spania, iar internship-urile oferite sunt bazate în general pe customer service, recepție, relații public și administrație.

Prima poziție este reprezentata de un internship în recepție (Reception Internship în Sevilla, Valencia, Barcelona and Santiago, Spain). Durata minima a internship-ului este de 3 luni, dar poate fi extinsa la un an.

Pentru următoarea poziție (Paid Hotel Positions in Andalusia! Huelva, Marbella and Cadiz), internship-ul va fi pe durata verii 2014 fără a exista o durata minima de ședere. Nu este obligatoriu pentru candidați să cunoască limba spaniola, dar aceasta ar reprezenta un plus spre obținerea internship-ului. Spain Internship nu percepe nicio taxa de la studenții romani care doresc sa aplice pentru aceasta poziție. Am atașat descrierea și cerințele celor 2 poziții.

Dacă sunteți interesați, va rog trimiteți-ne un e-mail la info@spain-internship.com pentru mai multe informații și pentru a aplica pentru pozițiile disponibile (în limba engleza), sau admin2@spain-internship.com pentru informații în limba romana.