SOFTFACTURA

SOFTFACTURA

Unic reprezentant al companiei Kulcs-Soft, lider de piata in Ungaria in domeniul software de contabilitate si management al afacerii, http://www.kulcs-soft.hu/, SOFTFACTURA,http://www.softfactura.ro, se afla in Romania la inceput de drum. Cautam un coleg, preferabil proaspat absolvent, sau student, dornic si capabil de a invata, a se dezvolta, cu spirit intreprinzator, in pozitia de ACCOUNT MANAGER , cu reale si concrete oportunitati de cariera, odata cu cresterea companiei. Pozitia va va oferi libertate decizionala, deschidere in multiple directii, dezvoltare profesionala si personala. Telul nostru este sa devenim cat de curand lideri de piata si in tara noastra.
CERINTE:
a). Absolvent Stiinte Economice, preferabil Contabilitate – full time, sau,
b). Student Stiinte Economice, preferabil Contabilitate – part time
– Competente utilizare Microsoft Office
– Capacitate decizionala, spirit intreprinzator, dorinta de dezvoltare si cariera.
– Limba maghiara si/sau engleza
AVANTAJE:
– Proaspat absolvent Facultate/Master
– Experienta in relatii cu clientii, abilitati excelente de comunicare.
– Experienta in utilizarea unui soft de contabilitate
– Limba maghiara
RESPONSABILITATI:
– Suport tehnic si informational pentru utilizatorii si partenerii interesati de produsele noastre, prin email si telefon.
– Testarea si evaluarea softurilor Softfactura, studierea pietei, realizarea de studii privind cerintele potentialilor clienti, a directiilor de dezvoltare.
– Participare la dezvoltarea unei retele de parteneri distribuitori ai softurilor companiei noastre, relationarea cu acestia.
– Oferirea, pentru clienti interesati, a diferite servicii contra cost, comisionate corespunzator, cum ar fi instalare, punere in functiune, cursuri de utilizare a softului, etc.
– In perspectiva, participarea proactiv la dezvoltarea activitatii, implicare decizionala in strategia de marketing, construirea, instruirea noilor colegi si conducerea unor echipe de vanzari si de suport tehnic.
OFERTA:
– Salariu fix + Pachet comisionare extrem de motivant.
– Cursuri de specializare performante gratuite
– Reale si concrete oportunitati de cariera, dezvoltare personala si profesionala, oportunitatea de a participa de la inceputuri la constructia unui proiect important.

Asteptam CV aici: info@softfactura.ro