info studenti

DATE DE CONTACT SECRETARIAT FSE:

D-na Florentina URSSecretar șef – Învățământ la distanță toate specializările, Nr. tel.: 0259.408.407, E-mail: furs@uoradea.ro

D-na Otilia TOMESCU – Programe de studii de licență și master  din domeniile Afaceri internaționale, Contabilitate, Finanțe (AI, AIE, CIG, FB, AAIIMM, REE, MIBA , CAGA, FBA), Nr. tel.: 0259.408.263, E-mail: otomescu@uoradea.ro

D-na Natalia BOT – Programe de studii de licență și master  din domeniile Administrarea afacerilor, Management, Marketing (ECTS, AAE, MN, MK, EAATIO, AAR, MBA, MO, MAM, MCA), Nr. tel.: 0259.408.276, E-mail: nbot@uoradea.ro

PROGRAM DE LUCRU CU STUDENȚII

LUNI – VINERI: 1100 – 1400

SALA F203 / ETAJUL I / CLĂDIREA F

SOLICITARE ADEVERINȚĂ (Adeverințe, Copii acte de studiu):

 

SECRETARIAT – PROGRAMĂRI ONLINE:

VERIFICAREA SITUAȚIEI ȘCOLARE ONLINE:

 

 

 

 

 

PLATA ONLINE:

Ghid de operare plata online

Pliant plata online

 

OFFICE 365:

Linkul de acces este uoradea.sharepoint.com

Nume de utilizator: nume.prenume1prenume2prenume3@student.uoradea.ro

Parola: Student123456, unde 123456 reprezinta ultimele 6 cifre din CNP. 

Tutorial Office365 – Pentru cadre și studenți

Redirectionarea mesajelor de e-mail catre alt cont in e.uoradea.ro (Outlook pe web)

Documentare în limba română: http://www.youtube.com/user/Office365Ro

Pentru probleme tehnice legate de utilizarea Microsoft Teams  (Microsoft Teams se poate accesa la următorul link: https://www.microsoft.com/ro-ro/microsoft-teams/log-in) ne puteţi scrie pe adresa de e-mail it@uoradea.ro şi vom răspunde cât de repede posibil, de obicei în maxim 48 de ore.

IMPORTANT: Vă rugăm specificaţi de fiecare dată în e-mail: numele şi prenumele complet, facultatea, specializarea şi anul de studiu – aceste informaţii ne ajută să rezolvăm problema pe care o aveţi.

 

PLATFORMA E-LEARINING e.uoradea.ro:

Autentificare e-learning

Nume utilizator:
Parola

Aţi uitat parola?

 

Acces refaceri de disciplină pe e.uoradea.ro

Studenţii care au refaceri de disciplină, dar nu au acces la respectiva/respectivele disciplină/discipline pe platforma e.uoradea.ro, pot solicita accesul prin trimiterea unui email la adresa ioan.ceghi@didactic.uoradea.ro (cu nume, nume.prenume@student.uoradea.ro, specializare, an, disciplina/e restanta/e) şi vom răspunde cât de repede posibil, de obicei în maxim 48 de ore. Numai studenţii care au completat si transmis Cererea de refacere disicplină si au achitat taxa vor avea acces la examen.

Pentru probleme tehnice legate de utilizarea platformei de e-learning (inclusiv sugestii de îmbunătăţire), ne puteţi scrie pe adresa de e-mail  eadmin@uoradea.ro ( sau adminidifr@uoradea.ro daca urmati cursurile la forma de invatamant ID / IFR ) şi vom răspunde cât de repede posibil, de obicei în maxim 48 de ore.

IMPORTANT: Vă rugăm specificaţi de fiecare dată în e-mail: numele şi prenumele complet, facultatea, specializarea şi anul de studiu – aceste informaţii ne ajută să rezolvăm problema pe care o aveţi.

LISTĂ ÎNDRUMĂTORI DE AN/DIRECTORII DE MASTER ANUL UNIV. 2021-2022:

REGULAMENTE ȘI PROCEDURI:

MAI JOS GĂSIŢI CÂTEVA FORMULARE TIP PENTRU CERERI: