AIESEC Oradea - Programul Global Citizen

AIESEC Oradea – Programul Global Citizen

Planurile tale pentru această vară includ călătoriile prin lume? Ne gândeam noi! Fie că preferi să strângi bani pentru orice prilej de a călători, fie că simți nevoia de a te concentra puțin și pe latura ta profesională, noi îți oferim oportunitatea de a combina aceste variante, alegând unul dintre stagiile noastre de voluntariat într-o altă țară, prin intermediul căruia vei avea șansa de a te bucura de o experiență de neuitat. Altfel spus, frumusețea programului ”Global Citizen” e că te poți bucura de el atât în timpul orelor de voluntariat, cât și în afara acestora.

Prin intermediul acestui program ai acces la o gamă largă de domenii, multe orașe în care poate nu ai visat niciodată că ai să ajungi și multe oportunități de dezvoltare.
Înscrie-te și tu pe: https://www.facebook.com/AIESECOradea/app_208195102528120 , sau pentru mai multe informații poți să ni te adresezi printr-un mail pe adresa: viorela.bica@aiesecoradea.ro sau printr-un mesaj privat pe: www.facebook.com/AIESECOradea

Mai mult, in funcție de organizația în care vei face voluntariat, această activitate ți se poate echivala cu practica de specialitate, cu acordul prealabl al cadrului didactic coordonator de practică al specializării tale și în baza unui acord scris încheiat între respectiva organizație și facultate.

ÎNDRĂZNEȘTE ȘI TU!

o altfel de vara