Office 365 pentru studenti

Office 365 pentru studenti

UO a obtinut licente Microsoft pentru inrolarea studentilor si a cadrelor UO pe platforma Office 365. Este o platforma colaborativa ce ofera casuta postala pentru studenti cu un spatiu de 25 GB, cu acces la Outlook online. Platforma ofera acces la World, Excel, PowerPoint, OneNote, si SharePoint. 

Platforma are capabilitati multi-site si ofera posibilitate de partajare pe grupuri a calendarelor, a listelor de activitati, a proiectelor, eventual a materialelor didactice (intr-o faza ulterioara cand se va finaliza accesul studentilor la paginile personale ale cadrelor prin intermediul carora se va putea controla accesul direct prin partajare cu programul de studii dorit si anul caruia i se da accesul).

Platforma faciliteaza la nivelul decanatelor comunicarea cu studentii individual, precum si comunicarea la nivel de grupuri organizate pe ani de studiu si pe programe de studiu.

S-a realizat inrolarea totala a studentilor pe platforma, avand username: prenume.nume@student.uoradea.ro si parola: Student123456, unde 123456 reprezinta ultimele 6 cifre din CNP. 

Platforma Office 365 este accesibila la adresa: uoradea.sharepoint.com

Casutele de email se pot folosi deja pentru dialogul cu studentii care au accesul deblocat la platforma.

Foarte util de vizualizat pentru noii utilizatori care pot sa isi faca o imagine imediata asupra potentialului oferit de platforma Ofiice 365 este link-ul:

Pentru help se poate accesa platforma si la adresa: https://uoradea.sharepoint.com/Help/SitePages/Pornire.aspx (are link de help in partea superioara), respectiv se pot accesa link-urile:

dispuse in partea inferioara a paginii adresate prin: https://electroinf.uoradea.ro/index.php/office-365.html. Link-urile ofera acces la documente sintetice explicative ce ofera informatii pentru operare cu obiectele asociate lor.

Important!!!

Dacă sunt probleme de logare studenți, respectiv probleme cu accesul la platforma va rog sa va adresati doamnei Gianina Botău cu sediul în Biblioteca Universității la biroul E.2.16.a. (email: gbotau@uoradea.ro)

  • D-na Gianina Botau va fi persoana care va opera deblocarile conturilor, respectiv resetarea de parola daca va fi cazul.
  • Orarul dumneaei pentru contactare pentru probleme Office 365 va fi zilnic intre 12 si 14.
  • D-nei Botau i se vor transmite prin email la sfarsitul fiecarei saptamani situatia listelor semnate (pentru a putea debloca conturile pe masura ce se aduna semnaturile), urmand ca pana la vacanta sa i se predea listele complete in original pentru arhivare la nivelul Serviciului.