Elsevier Training ScienceDirect şi Scopus – 22 noiembrie 2013

Elsevier Training ScienceDirect şi Scopus – 22 noiembrie 2013

Vă invităm în data de 22 noiembrie 2013, la 0ra 13:00, în Sala de Conferinţe a Bibliotecii Universităţii din Oradea, la trainingul pentru ScienceDirect  şi  Scopus.

În cadrul trainingului se vor prezenta noutăţi din cele două platforme, modalităţi de regăsire, personalizare şi analiză a căutărilor folosind cele două platforme dar şi despre Open Access  şi implicaţiile acestei modalităţi de publicare. O altă platformă care va fi pusă în discuţie este Mendeley. E un reference manager gratuit, intrat nou în familia Elsevier.

Dacă aveţi şi alte sugestii/aşteptări de la acest training vă rog să îmi spuneţi. Voi face toate modificările necesare astfel încât acest eveniment să răspundă nevoilor comunităţii Universităţii din Oradea şi să nu fie doar o prezentare de produs.

Sesiunea de Q&A va fi dedicată întrebărilor dumneavoastră.

Dacă doriţi să se discute despre un anumit subiect în detaliu vă rog să îmi comunicaţi prin e-mail la c.huidiu@gmail.com

Pentru a putea adapta trainingul în funcţie de nevoile dumneavoastră vă rugăm să vă înregistraţi folosind linkul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/13XufkySOse9IkTBkeJ2E8S2uWcBCgivTe52M9T9VwwE/viewform

Dacă întâmpinaţi dificultăţi la înregistrarea online vă rog să nu ezitaţi să mă contactaţi.

Vă mulţumesc şi aştept cu mult interes să vă cunosc,

Cu stimă,

Cristina Huidiu

Freelance Trainer Elsevier B.V. în România