Bursele Cosmote Ediția a III-a

Bursele Cosmote Ediția a III-a

COSMOTE România se implică în formarea tinerei generaţii, în susţinerea educatiei şi a performanţei . Astfel, în 2010, compania a lansat programul Bursele COSMOTE, prin care oferă 5 burse tinerilor ambiţioşi, talentaţi, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite.

Acest program de responsabilitate socială organizat sub forma unui concurs se adresează tinerilor absolvenţi ai clasei a XIIa din anii 2012 şi 2013, care au fost admişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, acreditata, categoria “fără plată” sau “cu plată”, la zi, indiferent de profil. Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui dosar de înscriere; cea de-a doua etapă constă în participarea la un interviu, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 5 burse. Cuantumul unei burse este de 700 ron/lună, timp de 9 luni pe an (octombrie – iunie), pe perioada desfăşurării studiilor universitare.

Pentru a beneficia de bursă pe tot parcursul efectuării studiilor, bursierul va trebui să îndeplinească mai multe condiţii prevăzute de  regulament.

În perioada 17 septembrie – 15 octombrie 2012 va trebui să trimiţi dosarul de înscriere complet, care va conţine următoarele documente:

  • Formular de înscriere;
  • Carte de identitate/Buletin de identitate – copie;
  • Curriculum Vitae – maxim 2 pagini în format A4;
  • Eseu cu privire la pasiunile personale, planurile de viitor şi speranţele legate de facultate şi de viitoarea profesie – maxim 400 cuvinte;
  • Fişa/foaia matricolă eliberată de liceul în cadrul căruia candidatul a absolvit clasa a XII-a – copie legalizată;
  • Dovada admiterii la facultate – adeverinţă de student (în care să fie precizată facultatea, anul de studiu şi notele de admitere) – original;
  • Diplome care atestă participarea la concursuri, olimpiade, activităţi extraşcolare, efectuate exclusiv în timpul studiilor liceale – copie.

Documentele mai sus menţionate trebuie transmise în limba română, într-un dosar cu şină – pentru documentele transmise prin poştă.

Te aşteptăm începând cu 17 septembrie să completezi formularul, iar după aceea să ne trimiţi dosarul complet până în data de 15 octombrie 2012!

Detalii pe site-ul www.burselecosmote.ro si pe facebook