OPORTUNITATE pentru studentiI si masteranzii FSE - Stagii de practica/interniship Intesa Sanpaolo Bank

OPORTUNITATE pentru studentiI si masteranzii FSE – Stagii de practica/interniship Intesa Sanpaolo Bank

In urma incheierii in data de 14.12.2012, a Conventiei de colaborare pentru practica/internship a studentilor/masteranzilor/absolventilor Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii din Oradea cu Intesa Sanpaolo Bank, conducerea bancii a transmis Conducerii Facultatii noastre disponibilitatea de a primi in acest moment in practica/internship un numar de 4 studenti/masteranzi ai Facultatii noastre.

In acest sens, toti cei interesati de aceasta oportunitate si experienta, sunt rugati sa-si transmita CV-ul in format Europass (gasiti formatul Word in limba romana la link http://europass.cedefop.europa.eu/ro/documents/curriculum-vitae/templates-instructionssi o Scrisoarea de intentie ca documente semnate si scanate atasate unui e-mail transmis atat pe adresa de e-mail a d/nei Decan, Conf.univ.dr. Adriana Giurgiu (agiurgiu@uoradea.ro), cat si pe adresa de e-mail a d-nei Prodecan, Conf.univ.dr. Madela Abrudan(mabrudan@uoradea.ro), pana la data de 14.01.2013.

In functie de solicitarile celor interesati si selectati, perioada de practica/internship se va putea desfasura astfel:

a)    Pentru studentii din primii ani – intre 30 zile/an si 60 zile/an (maxim) – se poate combina practica+internship de catre studentii din actualul an II de studiu Licenta si de catre masteranzii din actualul an I de studiu

b)    Pentru studentii din ultimul an – internship intre 30 zile/an si 90 zile/an (maxim)

c)    Pentru cei care fac studii postuniversitare/masteranzi/doctoranzi se poate efectua un stagiu de internship de pana la maxim 120 zile/an

Precizare: aceste stagii de practica/internship nu sunt platite de catre Banca, insa creeaza oportunitatea studentilor/masteranzilor seriosi si profesionisti in activitatea desfasurata in banca, de a fi ulterior angajati, pe langa faptul ca vor avea un certificat in plus la CV.

Facultatea va centraliza solicitarile si documentele aferente transmise de cei interesati (CV+Scrisoare de intentie) si le va inainta Bancii partenere, care va va solicita completarea unui test “PI” urmand ca dupa aceasta etapa sa poarte cate o discutie individuala cu cei al caror profil “PI” corespunde criteriilor Intesa Sanpaolo Bank. La finalul acestui proces, Banca va nominaliza studentii selectati, precum si modalitatea de practica/internship a acestora.

Intr-o prima faza, cei 4 studenti selectati vor desfasura stagiile pe langa angajati ai Intesa Sanpaolo Bank pe pozitia de Retail Relationship Manager (front office). Repartizarea celor 4 studenti pe fiecare din unitatile Intesa Sanpaolo Bank din Oradea va fi urmatoarea:

  • 2 studenti vor efectua stagiul la Sucursala Oradea, cu sediu in P-ta Independentei nr. 49, Bl. A2, Oradea;
  • 1 student va efectua stagiul la Sucursala Oradea I, cu sediul in Bd. Dacia nr. 72, bl. AN 42, Oradea;
  • 1 student va efectua stagiul la Agentia Oradea 2, cu sediul in str. Republicii nr. 21, ap. V, Oradea.

Va dorim bafta la aplicatie celor interesati!

Conducerea Facultatii de Stiinte Economice