Burse New Europe College

Burse New Europe College

BURSE „NEW EUROPE COLLEGE” PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2013-2014

New Europe College (NEC) anunta concursul anual pentru bursele de cercetare NEC 2013-2014 pentru universitari/cercetatori romani din domeniile stiintelor umaniste, sociale si economice.

CONDITII DE PARTICIPARE:

  •  Candidatul trebuie sa fie inscris la doctorat, intr-un stadiu avansat al cercetarii sau sa aiba titlul de doctor.

Se va acorda prioritate candidatilor sub 40 de ani.

  •  Nu sunt eligibili candidatii care au mai beneficiat de burse NEC si candidatii care beneficiaza de o alta bursa în perioada 1 octombrie 2013 – 31 iulie 2014.
  •  O foarte buna cunoastere a cel putin doua din limbile straine de circulatie internationala. O buna cunoastere a limbii engleze este dezirabila.

Prin profilul sau NEC pune accent pe dezbaterile inter- si trans-disciplinare. Se încurajeaza proiectele care permit aceasta deschidere, fara a pierde din rigoarea disciplinara.

CONDITII ALE BURSEI:

Bursa se acorda pentru un an academic (10 luni).

Programul bursierilor presupune prezenta obligatorie în Bucuresti cel putin o data pe saptamana timp de 9 luni. In intervalul de 10 luni, bursierii vor beneficia de un stagiu de cercetare intr-unul din marile centre universitare/de cercetare din strainatate. La sfarsitul bursei, bursierii vor preda un studiu care reprezinta rezultatul cercetarii lor. Studiile vor fi incluse într-o publicatie NEC.

Valoarea bursei lunare (acordata pe durata a 9 luni) este echivalentul in RON a 600 EURO (neimpozabili), la care se adauga 2.600 EURO pentru stagiul de cercetare în strainatate.

MODALITATI DE INSCRIERE SI TERMENE PRIVIND CONCURSUL:

Formularul de participare la concurs, instructiunile de completare si alte informatii privind New Europe College pot fi obtinute de la adresa www.nec.ro sau solicitate prin e-mail, la applications@nec.ro.

Dosarele de candidatura vor fi trimise numai în format electronic, la adresa de e-mail: applications@nec.ro.

Va rugam sa mentionati la rubrica Subject a mesajului urmatoarele cuvinte: „Burse NEC”.

Termenul limita de primire a dosarului de candidatura este 11 ianuarie 2013.

Nu vor fi luate în considerare candidaturile incomplete sau cele primite dupa aceasta data.

Veti primi prin e-mail o confirmare referitoare la documentele dumneavoastra in termen de 7 zile de la data limita a trimiterii dosarului de candidatura.

Rezultatele preselectiei vor fi anuntate candidatilor prin e-mail pana la mijlocul lunii martie. Candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, care va avea loc la New Europe College in zilele de 11-13 aprilie 2013.

Relatii suplimentare se pot obtine la tel. 021 307 99 10 – între orele 10-17 ale fiecarei zile lucratoare – sau prin e-mail: applications@nec.ro.