Oportunitate de practica pentru studenti Federatia Patronilor Bihor

Oportunitate de practica pentru studenti Federatia Patronilor Bihor

Prin prezenta adresa va aducem la cunostinta ca Federatia Patronilor Bihor a initiat un program de practica aplicata destinata studentilor din toate domeniile de studiu si a specializarilor din Universitatea din Oradea.  Parte al acestui proiect sunt firme multinationale, clinici medicale, firme de consultanta, institutii publice si ONG-uri.

Studentul are oportunitatea de a experimenta si practica in domeniul in care acesta se pregateste. Acei studenti care sunt constienti de parcusul lor profesional, au oportunitatea de a se integra intr-o echipa care poate sa ii dezvolte abilitatile practice aplicand informatia si competentele acumulate in cursul anilor de studiu. In acest proiect se pot inscrie voluntar toti studentii indiferent de anul de studiut.

Recrutarea lor se face in urma studierii dosarelor depuse, iar firmele ii vor recruta pe aceia care prezinta potential de dezvoltare in cadrul organigramelor acestora pentru a le dezvolta aptitudinile si deprinderile necesare pentru a se integra cat mai rapid si facil in echipa respectiva. Proiectul se va desfasura pe durata unui an universitar dpa un calendar decis de comun acord intre student- responsabil de practica si catedra unde acesta este student  in asa fel incat sa nu se suprapuna sau sa intrerupa orarul de studiu al studentului. Dupa primele 3 luni de practica daca studentul prezinta calitati practice deosebite si progres, firma poate sa il angajeze pe un post conform pregatirii profesionale al acestuia.

Aici gasiti regulamentul programului de practica cat si un contract de voluntariat cu fisa de post aferenta.

Pentru a se inscrie in acest program cei interesati trebuie sa isi depuna un dosar care sa cuprinda un CV, o scrisoare de intentie si o auto-descriere. Dosarele se pot depune la sediul Federatiei Patronilor Bihor din Str. Piata Unirii, nr.2-4, Oradea,Jud. Bihor (Vulturul Negru) pana in data de 10 noiembrie 2012.

FEDERATIA PATRONILOR BIHOR
CIF 5502237
Str. Piata Unirii, nr.2-4, Oradea,Jud. Bihor
Tel.0259/418 202
Fax.0259/418 202
Orange: 0746.366.750
Vodafone: 0733.907.235
Cosmote: 0764.083.452
email: federatiapatronilor@gmail.com

www.fpb.ro
www.impreunabusiness.ro