In atentia studentilor Facultatii de Stiinte Economice!

In atentia studentilor Facultatii de Stiinte Economice!

Avand in vedere faptul ca Senatul Universitatii din Oradea a adoptat urmatoarea hotarare: “A fost aprobată susţinerea unei a treia examinări, pentru toti studentii universitatii. Taxa pentru aceasta repetare a examenului este egala cu taxa de refacere de disciplina corespunzatoare“, va aducem la cunostinta faptul ca Facultatea de Stiinte Economice va va crea posibilitatea de a va prezenta incepand de maine, miercuri, 27.06.2012, pana vineri, 29.06.2012, la a 3-a examinare la disciplinele restante, dupa cum urmeaza:

– pentru discipline predate de cadrele didactice care au programate in aceste zile restante cu anii I si II (ZI, ID sau Master), va puteti prezenta la a 3-a examinare conform programarii examenelor de restanta ale acestor cadre didactice postata pe pagina http://steconomiceuoradea.ro/wp/programe-de-studii/zi/ciclul-i-zi-specializari/ciclul-i-zi-examene/ sau pe pagina http://steconomiceuoradea.ro/wp/programe-de-studii/master/examene/, la oricare dintre butoanele:

Programarea restantelor 25 -30 iunie – anii I si II

Programarea restantelor 25 -30 iunie – anii I si II

– pentru discipline predate de cadre didactice ca nu mai au programate examene de restanta in urmatoarele 3 zile, va vom posta in cursul zilei de maine (miercuri, 27.06.2012) o programare pentru a 3-a examinare, pe site-ul Facultatii, la butonul http://steconomiceuoradea.ro/wp/programe-de-studii/zi/ciclul-i-zi-specializari/ciclul-i-zi-examene/, precum si pe site-ul DIDIFR. In acest moment va putem anunta programarea celei de-a 3-a examinari pentru urmatoarele cadre didactice:

    • Pentru examenele de restanta la dl. Lect.univ.dr. Alexandru CONSTANGIOARA, va puteti prezenta la a 3-a examinare din acest an univ., la toate disciplinele pe care le preda, miercuri, 27.06.2012, ora 09.00 (vom mai solicita domnului profesor inca o data pentru joi sau vineri, daca va fi de acord)
    • Pentru examenele de restanta cu dl. Conf.univ.dr. Emil CHIRILA, va puteti prezenta la a 3-a examinare din acest an univ., la toate disciplinele predate de catre domnul profesor, miercuri, 27.06.2012, ora 14:00, sala F205
    • Pentru examenele de restanta la d-na Conf.univ.dr. Victoria BOGDAN, disciplinele: Contabilitate consolidata, anul III, specializarea CIG, si si pentru toate disciplinele de la master CAGA predate de catre doamna profesora, va puteti prezenta la a 3-a examinare din acest an univ., joi, 28.06.2012, orele 10.00, in sala F002
    • Pentru examenele de restanta la dl. Lect.univ.dr. Corneliu BENTE, va puteti prezenta la a 3-a examinare din acest an univ., la toate disciplinele pe care le preda, miercuri, 27.06.2012, ora 17:00
    • Pentru examenele de restanta la d-na Conf.univ.dr. Ioana MESTER, va puteti prezenta la a 3-a examinare din acest an univ., la toate disciplinele pe care le preda, joi, 28.06.2012, ora 15.00, in Aula Magna, impreuna cu restanta la disciplina Econometrie an II zi si ID (conform programarii de la linkhttp://steconomiceuoradea.ro/wp/wp-content/uploads/2012/05/programarea-restantelor-zi-sem-2-2011-20121.pdf)
    • Pentru examenele de restanta la d-na Conf.univ.dr. Daniela ZAPODEANU, va puteti prezenta la a 3-a examinare din acest an univ., la toate disciplinele pe care le preda, joi, 28.06.2012, orele 9 sau orele 11, impreuna cu studentii din anul II (conform programarii de la linkhttp://steconomiceuoradea.ro/wp/wp-content/uploads/2012/05/programarea-restantelor-zi-sem-2-2011-20121.pdf)

Pentru alte discipline, va rugam sa urmariti maine postarile de la butonul http://steconomiceuoradea.ro/wp/programe-de-studii/zi/ciclul-i-zi-specializari/ciclul-i-zi-examene/.

IMPORTANT!!! La aceste restante va trebui sa predati profesorilor chitantele care dovedesc faptul ca vi-ati achitat la Serviciul Taxe al Universitatii taxa de repetare examen pentru fiecare disciplina in parte!

Asadar, multa bafta si va rugam sa urmariti postarile pe site-ul Facultatii, al DIDIFR si pe Facebook!

Cei care nu va puteti prezenta acum la restante a 3-a oara in acest an univ., va veti putea prezenta si in perioada 3-15 septembrie 2012.

Conducerea FSE