Sesiunea Internationala de Comunicari Stiintifice Studentesti SECAAB 2012 - Editia a VII-a

Sesiunea Internationala de Comunicari Stiintifice Studentesti SECAAB 2012 – Editia a VII-a

Organizator: Facultatea de Business – Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca – Romania

Scopul proiectului:
Cresterea gradului de implicare a tinerilor in procesul decizional al comunitatilor din care fac parte prin canalizarea eforturilor creative si intelectuale catre corelarea cunostintelor cu aplicabilitatea lor.

SECAAB raspunde necesitatii studentilor de a acumula experienta in domeniul cercetarii si ofera posibilitatea de a acumula experienta profesionala in interiorul companiilor.

SECAAB 2012
Esti student la un profil economic sau esti pasionat de domeniul economic?
Te pasioneaza cercetarea si vrei sa aplici cunostintele teoretice dobandite pana acum? Vrei sa te afirmi si sa iti fie recunoscuta munca?

Daca raspunsul tau este „DA”, atunci Asociatia Studentilor de la Business impreuna cu Facultatea de Business iti ofera oportunitatea de a participa la Sesiunea Internationala de Comunicari Stiintifice dedicata studentilor, ce va avea loc intre 18-20 mai 2012 la Cluj-Napoca.

Trebuie sa trimiti o lucrare stiintifica bazata pe o cercetare intreprinsa de tine intr-unul din domeniile economice de care esti pasionat. Lucrarea va fi sustinuta in fata unui juriu de specialitate. De asemenea, poti trimite si lucrari de licenta, dar si lucrari cu care ai participat la alte sesiuni stiintifice economice.

Termenul de predare a lucrarilor este 6 mai 2012.
Sesiunea se adreseaza atat studentilor la nivel de licenta, cat si celor la nivel de master, din tara sau din strainatate. Atasam la acest e-mail Fisa de inscriere, precum si Cerintele de redactare a lucrarii, unde vei gasi:

  • pasii necesari inscrierii;
  • date importante;
  • cerintele tehnice pentru sustinerea lucrarii;
  • alte informatii.
IMPORTANT:
  • Lucrarea va fi scrisa in limba romana, iar prezentarea ei in fata juriului de specialitate – in engleza. Lucrarea va fi trimisa pe urmatoarea adresa de e-mail:secaab_business@yahoo.com;
  • 6 mai – data limita de predare a lucrarilor, a fisei de inscriere, precum si a unei scurte prezentari a zonei de unde veniti (2-3 minute) pentru Seara Interculturala;
Nota: Daca nu reusiti sa finisati lucrarea pana pe 6 mai, trimiteti cel putin 40-50% din ea, fisa de inscriere si prezentarea pentru Seara Interculturala. Lucrarea integrala o veti putea trimite pana pe 13 mai.
  • 10 mai – confirmarea lucrarilor alese pentru concurs;
  • 13 mai – trimiterea unui mesaj de confirmare de catre studentii alesi pentru concurs;
  • 18 – 20 mai – desfasurarea propriu-zisa a concursului.
  • 30 RON – taxa de participare pentru fiecare participant (nu pe lucrare), care se va achita in data de 18 mai.
  • Premii in valoare totala de minim 2000 RON!

Echipa de organizare SECAAB 2012
Facultatea de Business
Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, Romania
Date de contact:
Nr. telefon: 0744920449 / 0746863529
E-mail: dragos.paun@tbs.ubbcluj.ro / toacaci.yvett@yahoo.com

Aici găsiţi Fişa de inscriere şi Mai multe Detalii