Concurs de eseuri Costin Murgescu pentru cercetare în economie - Macroeconomie. Premiu 3000 euro

Concurs de eseuri Costin Murgescu pentru cercetare în economie – Macroeconomie. Premiu 3000 euro

Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar a lansat concursul Costin Murgescu pentru cercetare în economie destinat studenţilor români masteranzi sau doctoranzi, preocupaţi de macroeconomie şi discipline de graniţă, înscrişi la o universitate din România sau din străinătate.

În concurs se pot înscrie studenţi sub 31 de ani. Eseurile vor fi redactate în limba engleză. Data limită a înscrierii în concurs este 1 decembrie 2011, data limită de trimitere a eseurilor este 31 martie 2012, iar câştigătorul va fi anunţat pe  16 iulie 2012.

Câştigătorul va fi desemnat de un juriu format din membri ai lumii academice şi de cercetare din ţară şi străinătate şi va fi recompensat cu un premiu a cărui valoare este echivalentă cu 3.000 de euro.

În cadrul evaluării, pe lângă noutatea şi originalitatea temei sau a perspectivei abordate, se va pune accent şi pe clădirea argumentaţiei şi stilul redactării.

Purtând numele profesorului Costin Murgescu, concursul încurajează ideile noi în macroeconomie, pluridisciplinaritatea în abordarea subiectelor şi analiza fenomenelor din perspectiva stabilităţii economico-financiare.

Găsiţi detalii în regulamentul concursului pe pagina www.fgdb.ro

Succes!