Povestea unui absolvent - Pop Monika Julianna

Povestea unui absolvent – Pop Monika Julianna

Numele şi prenumele: Pop Monika Julianna

Specializarea de licenţă absolvită: Economia comerţului, turismului şi serviciilor

Anul absolvirii: 2010

Bună, mă numesc Monika şi mă număr printre absolvenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice, ai specializarii Economia comerţului, turismului şi serviciilor din anul 2010 şi aş poate putea să mă consider una dintre persoanele norocoase care după absolvire şi-a găsit un loc de muncă în domeniul economic, cu toate că nu e corespunzător specializării absolvite, însă este unul conex.

Găsirea locului de muncă nu a reprzentat o problemă majoră pentru mine după absolvire, deoarece eu am început să lucrez încă în timpul facultăţii din anul 3 de studiu, cu part time, totodată reuşind să mă menţin în continuare la forma de învăţământ fără taxă.

Datorită unui tragedii întâmplate în familie, am considerat că este momentul să imi caut o slujbă, iar oportunitatea a fost să lucrez la un birou de contabilitate, ca şi contabil. În cadrul acestui birou lucrez de aproximativ un an şi jumătate şi consider că am învăţat foarte multe, am putut să pun în practică cele învăţate în facultate, care poate în timpul facultăţii spuneam că pentru ce trebuie să învăţ atâtea lucruri, pe vremea aceea considerate nesemnificative şi deasemenea am acumulat şi experienţă.

Chiar dacă am reuşit să îmi găsesc un job, chiar şi unul conex specializării mele şi momentan îmi este bine, având posibilitatea de a merge la cursurile şi seminariile din cadrul masteratului, totuşi consider că acest job nu mă reprezintă şi nu este punctul meu forte. Eu fiind o persoană mai deschisă, dinamică, activă, sociabilă, consider că un job care mi-ar pune în valoare aceste calităţi, ar fi cel potrivit.

Pentru început consider că este un loc job în cadrul căruia pot învăţa foarte multe de la persoane cu o experienţă vastă în acest domeniu, însă nu este exclus ca pe viitor dacă se va ivi o oportunitate de a încerca ceva nou, ceva ce să mă reprezinte în totalitate, nu am să ezit şi am să profit de şansă.