Stagii de practica la Volksbank

Stagii de practica la Volksbank

Cine suntem noi  ?
Volksbank este o institutie financiara  cu origini austriece fondata in  anul 2000 in Romania, care deserveste peste 190.000 de clienti, fiind una dintre cele mai importante 10 banci de pe piata locala, cu active de 3.09 miliarde ruo (la octombrie 2013)
Banca are 130 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale tarii.  Ca banca universala, Volksbank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, destinate tuturor cateoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii  si corporatii mari.

Ce oferim ?
Oferim celor interesati (student / masterand)  oportunitatea de a invata ce presupune activitatea intr-o sucursala bancara, de a avea contact cu domeniile de creditare, operatiuni si administrativ, de a-si dezvolta abilitatile si a acumula experienta profesionala esentiala.
Durata stagiului de practica si programul sunt fexibile iar la sfarsitul perioadei se ofera o adeverinta din partea departamentului de Resurse Umane  privind efectuarea stagiului de practica.

Ce  asteptam de la tine ?
Ne dorim  persoane dinamice, organizate, orientate spre rezultat cu abilitati de comunicare si spirit de echipa.

Daca vrei sa  te dezvolti pe plan profesional si sa te alaturi unei echipe tinere si dinamice  te rugam sa ne trimiti CV-ul tau la adresa : gheorghe.marcu@volksbank.ro cu subiectul email-ului “Internship Oradea”

Te asteptam alaturi de noi!