Olimpiada Națională a Economiștilor în formare 2019

Olimpiada Națională a Economiștilor în formare 2019

Studenții Facultății de Științe Economice sunt invitați să participe cu lucrări în cadrul Olimpiadei Naționale a Economiștilor în formare 2019, faza locală ce va avea loc în 11 aprilie 2019 de la ora 12.00. Această olimpiadă este organizată sub egida Asociatiei Facultatilor de Economie din Romania (AFER), din care face parte și Facultatea de Științe Economice a Universității din Oradea. Faza națională a Olimpiadei  se va desfăşura în cadrul Facultăților Gazdă sub două forme:
  a) competiţie de comunicări şi/sau referate, organizată în prima jumătate a lunii mai 2019, cu durata de 3 zile;
  b) şcoală de vară, organizată în perioada iulie-septembrie 2019, cu durata de 5-14 zile.
Facultatile gazda:
  – Facultatea de Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea din Bucuresti, secțiunea licență;
  – Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, secțiunea master.
Competiţia se va organiza pe 2 secțiuni distincte, în funcție de nivelul de pregătire universitară al studenților: secțiunea licență și secțiunea masterat
Cele mai reuşite lucrări la faza națională vor fi distinse cu diplome şi premii în lei.
Totodată, lucrările susţinute în cadrul Olimpiadei vor fi publicate de către organizatori, cu condiția respectării cerințelor academice de redactare (cele premiate în întregime, iar celelalte în rezumat).
Mai jos regăsiți condițiile de tehnoredactare și Regulamentul AFER privind Olimpiada Națională a Economiștilor în formare 2019.
Pentru alte informații, vă rog să adresați membrilor comitetului de organizare :  lector.univ.dr. Negrea Adrian,  lector univ.dr. Dana Gherai, lector univ.dr. Diana Perțicaș, lector univ.dr. Oana Secara.

Regulament ONEF _ valabil de la 22.02.2019

Nume_Prenume_Universitatea_Facultatea_Titlul_lucrarii