Olimpiada Naționala a Economiștilor în Formare - Faza locală: 25.04.2017

Olimpiada Naționala a Economiștilor în Formare – Faza locală: 25.04.2017

Olimpiada Nationala a Economistilor in formare- Faza locala, desfasurata la nivelul Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii din Oradea, va avea loc in data de 25.04.17, de la ora 12-16, in sala F006.

La finele lunii aprilie 2017, se va desfășura Olimpiada Națională a Economiștilor în formare 2017 – Faza locală. Această olimpiadă este organizată sub egida Asociatiei Facultatilor de Economie din Romania (AFER), din care face parte și Facultatea de Științe Economice a Universității din Oradea. Faza națională a Olimpiadei  se va desfăşura în cadrul Universității Ștefan Cel Mare din Suceava sub două forme:
a) competiţie de comunicări şi/sau referate, organizată în luna iunie-iulie 2017, cu durata de 3 zile;
b) şcoală de vară, organizată în perioada iulie-septembrie 2017, cu durata de 10 zile.
Cele mai reuşite lucrări la faza națională vor fi distinse cu diplome şi premii în lei.
Totodată, lucrările susţinute în cadrul Olimpiadei vor fi publicate de către organizatori (cele premiate în întregime, iar celelalte în rezumat).
Mai jos regăsiți condițiile de tehnoredactare și Regulamentul AFER privind Olimpiada Națională a Economiștilor în formare 2017.
Pentru alte informații, vă rog să adresați membrilor comitetului de organizare :  lector.univ.dr. Andreea Fora, lector univ.dr. Dana Gherai, lector univ.dr. Diana Perțicaș, lector univ.dr. Mirabela Matei.
Conditii de tehnoredactare lucrare Olimpiada AFER
REGULAMENT AFER