Xerox Business Services Romania in parteneriat cu Drive Alliance din SUA,  Leaderul Mondial din domeniul Rent a Car

Xerox Business Services Romania in parteneriat cu Drive Alliance din SUA, Leaderul Mondial din domeniul Rent a Car

oameni casti Stii limbi straine – engleza si franceza?

Ai abilitati de comunicare si negociere?

Esti o persoana ambitioasa si pozitiva care castiga cu usurinta increderea celor din jurul sau?

Vrei sa lucrezi part time sau full time intr-un proiect international al leader-ului mondial in inchirierea de automobile?

Poti sa faci parte dintr-o echipa dinamica si placuta care se ocupa de: preluarea apelurilor telefonice de la clienti din toata Europa (UK, Franta, Germania, Elvetia, Suedia, etc) si care au nevoie de o masina inchiriata cand merg in concediu sau calatoresc in scop de afaceri; asistenta inainte si post inchiere precum si consultanta in gestionarea conturilor clientilor fideli.

Proiectul nostru este in plina ascensiune, de aceea dorim sa ne marim echipa cu inca 15 agenti relatii clienti. Ca sa treci mai usor de la partea teoretica invatata in facultate la partea practica alaturi de noi, oferim tuturor noilor colegi un training de doua saptamani in care pot sa invete atat termenii specifici domeniului, cat si programele de rezervari folosite in toata lumea.

Procesul de recrutare a inceput, asa ca daca esti interesat sa faci parte din echipa noastra de la Trade Center, vis-a-vis de Lotus, poti sa trimiti CV tau in limba engleza sau franceza pe adresa: Teodora.Toduta@xerox.com sau acceseaza adresa http://www.ncalls.net/

masini