Oaspeti de la Negrești Oaș la Facultatea de Știinte Economice

Oaspeti de la Negrești Oaș la Facultatea de Știinte Economice

Vineri, 14 noiembrie 2014, au sosit în vizită la Universitatea din Oradea 50 de elevi însoțiți de cinci profesori de la Liceul Tehnologic „Ioniță G. Andron” din Negrești Oaș, județul Satu Mare.

Oaspeții au fost întâmpinați de profesorii și studenții Facultăți de Științe Economice care le-au prezentat sălile de curs și de seminar din cadrul Facultății de Științe Economice, Aula Magna, Biblioteca Universității din Oradea și campusul universitar îmbrăcat în frumoasele straie în culori de toamnă.

La biblioteca Universității din Oradea, doamna Rodica Opriș, angajată a bibliotecii, a întâmpinat oaspeții, le-a prezentat resursele bibliotecii și spiritul acestei cetăți de lumină și cunoaștere. Apoi i-a însoțit într-un tur al bibliotecii, la finalul căruia elevii au coborât în Sala Cataloagelor unde, preț de aproape o oră, au purtat discuții cu studenții de la Management și Marketing despre cum e să fii student, despre avantajele și frumusețile studenției la Universitatea din Oradea. În acest timp profesorii de la facultate au discutat cu profesorii din liceu, în Sala Centrului de Studii Imperiale de la etajul III al bibliotecii, despre elevi, studenți, despre posibile proiecte și acțiuni comune.

Doamna Rodica Opriș- un inimos și competent ghid, bună cunoscătoare a Oradiei, împreună cu studenții de la Management, i-au însoțit mai departe pe oaspeți într-o scurtă vizită prin Piața Unirii, centrul Oradiei și Piața Ferdinand oferindu-le prețioase informații despre atracțiile urbei de pe Criș.

Facultatea de Științe Economice a Universității din Oradea și Liceul Tehnologic „Ioniță G. Andron” din Negrești Oaș au încheiat un acord de parteneriat instituțional în cadrul căruia se desfășoară aceste activități. În mai 2014 profesorii și studenții Facultății de Științe Economice au vizitat la rândul lor liceul din Negrești Oaș și au prezentat oferta educațională a facultății.

Aici puteti vedea galeria foto.