Programul Unite Cultures Through Culture caută noi învățăcei!

Programul Unite Cultures Through Culture caută noi învățăcei!

Dacă ești elev, student, membru asociat sau voluntar al unui ONG sau pur și simplu vrei să te alături proiectului nostru prin scrierea în revista națională cu ISSN, te așteptăm în echipa noastră!

Este simplu! Accesează pagina oficială a programului www.unitecultures.com, secțiunea “Aplică” și în scurt timp colegii noștri te vor îndruma mai departe.

Cu noi ai posibilitatea de a participa la seminarii, training-uri, să contribui cu materialele tale la radio-ul online din cadrul programului sau chiar la televiziunea online, să te promovezi sau să îți vezi publicate într-o revistă recunoscută la nivel național toate articolele tale, și de ce nu.. dacă ești profesor să îți adaugi puncte la dosarul tău! Ca să nu mai spunem că printre partenerii noștri se numără și Isj Prahova, Isj Teleorman, Isj Ilfov și Isj Iași, dar si Uniunea Elena din Romania, Clubul Rotary 2000 Ploiesti si multi altii!

Pentru mai multe detalii despre program accesați pagina oficială sau trimiteți-ne un e-mail pe adresa secretary@unitecultures.com

Daca ai personalitate juridică, ești IMM sau vrei să îți promovezi afacerea  te poți implica în dezvoltarea proiectului și noi îți oferim în schimb mai multe pachete publicitare și multe alte surprize! Pentru mai multe detalii accesează secțiunea “Ofertă Publicitate”!